Vi giver dit​ træ nyt liv

Tilbygning af enhver art laves til din fulde tilfredshed

​En tilbygning til din bolig kan føre mange gode fordele med sig. Flere m2 at boltre sig på kan både spare dig og din familie fra at skulle flytte, hvis der eksempelvis kommer endnu et familiemedlem, men det kan samtidig hæve salgsprisen på din bolig markant.

Når der skal laves en tilbygning til dit hjem er det dog meget vigtigt, at arbejdet udføres af dygtige fagfolk. Ellers kan det blive dyrt for dig i længden.

Dygtige fagfolk får du med os fra Snedkerfirmaet Sander Hansen. Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores arbejde, og med mere end 40 års erfaring i branchen har vi kompetencer inden for mange forskellige typer af opgaver.

Lad os stå for din tilbygning

​Ved arbejde med en tilbygning kræves der kompetencer fra flere forskellige brancher. Derfor benytter vi os også af vores faste og dygtige samarbejdspartnere, når vi tager os af en opgave, der omhandler tilbygning.

​Med os som hovedentreprenør på din opgave, slipper du for at skulle koordinere med flere forskellige firmaer. Vi klarer al kommunikation og koordinering for dig, så det bliver så gnidningsfrit som overhovedet muligt for dig.

RING TIL OS OG FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Uanset om din tilbygning består af større stue, nyt værelse, udestue, karnap eller noget helt andet, så kan du med ro i sindet lade os stå for arbejdet. Vi tager alle faktorer ind i vores arbejde, så der ikke opstår nogle ubehagelige episoder undervejs.

Ring til os i dag på telefon  30 46 29 95. Du kan via vores store erfaring få svar på alle dine spørgsmål, eller du kan få et uforpligtende tilbud på din tilbygning.

Skriv eller ring - vi står klar med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere​

Find os her​

Sander Hansen ApS
Grøndyssevej 9

3210 Vejby

Kontakt

CVR: 18009080

Telefon: 48 76 21 01

​Mobil.: 30 46 29 95

sanderhansen@mail.dk

Håndværker.dk

Har du haft en god oplevelse med os?​

Besøg os håndværker.dk, hvor du kan skrive et par linjer om vores arbejde

Facebook

Du kan også finde os på Facebook og se mere om vores events og finde billeder.

Sander Hansen i Vejby, Hovedstaden, DK på Houzz