Vi giver dit​ træ nyt liv

En tømrer skal levere kvalitet – det gør vi

Uanset om der er tale om mindre eller større opgaver, kan vi varetage tømrer-opgaven, og vores tømrere udfører altid arbejdet samvittighedsfuldt og efter alle specifikationer og aftaler.


Vores fokus er på levering af høj kvalitet når vi laver tømrerarbejde. Dette gør vi fordi, “en god tømrer er en eftertragtet tømrer”. Vi tror på at hvis vores tømrere leverer et godt stykke arbejde, så ringer du også til Sander Hansen ApS næste gang du har brug for en tømrer.


Er der brug for entreprenør virksomhed, kan vi også klare det. Vi har stor erfaring på området og kan derfor udføre arbejdet på kortest mulige tid, uden det går ud over kvaliteten, og det kan mærkes på prisen i sidste ende. – Kontakt os for mere information om dette.

Kontakt Sander Hansen ApS -for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og vi giver gerne råd og vejledning, også inden en eventuel kontrakt skrives under.


Alle vores leveringer er omfattet af Byggaranti´s garantiordning, hvilket er endnu en garanti, på at vi altid udfører det aftalte tømrerarbejdet i høj kvalitet.​

Tømreropgaver udføres over i hele Nordsjælland

Vi fokuserer vores arbejdsopgaver omkring Gribskov og øvrige Nordsjællandske kommuner, men varetager naturligvis også opgaver i resten af landet.
Vi leverer typisk tømrer-services i disse byer:
Helsingør, Hørsholm, Hillerød, Græsted, Gilleleje, Frederiksværk, Hundested, Gentofte og Farum.

Vi tilbyder stort set alt indenfor tømrer- og snedkerfaget, både store og små opgaver – i alle Nordsjællandske kommuner.​

Hovedentreprenør i Nordsjælland

Udover det tilbyder desuden også opgaver som hovedentreprenør, hvor vi gør brug af vores professionelle samarbejdspartnere indenfor alle områder af byggebranchen.

Overlad derfor trygt dit næste byggeprojekt til os, uanset om det er en tilbygning eller nyt hus – vi klarer det hele.​​

Skriv eller ring - vi står klar med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål omkring vores arbejde, eller vil du gerne kende vores priser?

Så kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med os. Brug formularen på siden, eller kontakt os direkte på E-mail eller ​30 46 29 95​​​

Vores samarbejdspartnere​

Find os her​

Sander Hansen ApS
Grøndyssevej 9

3210 Vejby

Kontakt

CVR: 18009080

Telefon: 48 76 21 01

​Mobil.: 30 46 29 95

sanderhansen@mail.dk

Håndværker.dk

Har du haft en god oplevelse med os?​

Besøg os håndværker.dk, hvor du kan skrive et par linjer om vores arbejde

Facebook

Du kan også finde os på Facebook og se mere om vores events og finde billeder.

Sander Hansen i Vejby, Hovedstaden, DK på Houzz